12 Lis
2017

Solární sprcha pro letní vodní radovánky

Category:Sport

Solární sprcha je skvělou volbou jak pro ty, kdo již vlastní zahradní bazén, tak pro ty, kdo si bazén pořídit nechtějí. Všem bez rozdílu totiž poskytne žádané letní osvěžení, které vám může posloužit jak k samotným vodním radovánkám, tak jako očista před vstupem do vašeho zahradního bazénu.

Mnoho lidí si totiž myslí, že když už mají zahradní bazén, tak žádnou sprchu nepotřebují, ovšem to je velký omyl. Všichni víme, jak je voda drahá a její cena ještě dále poroste. Tím spíše je v zájmu všech majitelů zahradních bazénů, aby svou vodu v nádrži udrželi čistou po co nejdelší vodu, a aby ji v ideálním případě vypustili až na konci koupací sezóny. V tom jim pomáhá pestrá paleta bazénové chemie i manuální způsoby čištění, ovšem to nejlepší, co pro svůj bazén v tomto ohledu můžete provést je prevence jeho znečištění, která je vlastně zároveň tou nejlevnější variantou.

horizont pláže

Po každé, když se před vstupem do bazénu opláchnete pod zahradní sprchou, tak významně snížíte znečištění, které spolu s vámi do bazénové vody putuje. A i když to třeba není na první pohled vidět, tak na svém těle do vody vnášíte drobné nečistoty ve formě prachu, potu a mazu, které je lepší ponechat venku.

Ovšem i pokud žádný bazén nemáte, tak solární sprchu velice oceníte. Je významným zdrojem osvěžení v letních vedrech, a vítaným zdrojem zábavy pro vaše malé děti. Vždyť všechny děti vodu milují a nejlepší je dopřát jim takové vodní osvěžení, při kterém se jim rozhodně nemůže nic stát. A se sprchou jejich utonutí rozhodně nehrozí.

sprchová hlavice

A navíc, instalace solární sprchy na vaší zahradě je velice snadná, a přitom i levná záležitost, která se s pořízením zahradního bazénu nedá srovnat. Vše, co k ní potřebujete, dostanete od dodavatele zařízení, takže už nic nebudete muset řešit. Vaší jedinou starostí tak bude vybrat místo, na které bude po celý den svítit slunce a zajistit dostatečný přívod vody vhodné ke koupání.