25 Úno
2022

Jak zásobovat lékárny

Category:Podnikání

Zásobování to je činnost sama o sobě. Je tak různorodá a zajímavá a nemusíte se bát, že by vás nic nepřekvapilo. Věřte mi, že dělat zásobování je docela psina a někdy se u toho i pobavíte. Pamatuji si, jak můj bratr zásoboval trafiky tabákem. Kolikrát prý zažil tolik srandy a zážitků, že by z toho mohl psát knihy. A taky při této práci našel spoustu přátel a známých. Skoro ve všech trafikách měl někoho, s kým si mohl pokaždé promluvit nebo si postěžovat. On neměl život lehký, takže hovořit s lidmi měl velmi rád. Taky díky této práci potkal svou životní lásku. Ona prodávala v trafice, on jí tam vozil tabák. Ani ne za měsíc slovo dalo slovo a byl z nic pár. Troufám si říct, že ten nejzamilovanější. Nyní jsou spolu pět let a mají dvě děti a na třetí se těší. A i když bratr této práci nechal a našel si jinou, práce se od sebe moc nelišily.

Léky se pečlivě kontrolují

U zásobování zůstal, protože prý bez toho si práci nedokáže představit. Zásobování lékáren se pro něj stal koníčkem číslo dvě. Rodinu nadevše miluje a práce je hned na druhém místě. Myslím, že je to tím, že řídí. Bratr totiž moc rád řídí auta a když to může dělat v práci, tak své zaměstnání vždy bude zbožňovat. A práce zásobování lékáren je navíc i velmi zodpovědná práce.

Zásobovat lékárny je zajímavá a skvělá práce

Kolikrát si bratr vše pečlivě přepočítá. Někdy i nadvakrát, protože zásobovat lékárny je pečlivá a velmi důležitá práce. Tady nejde jen tak o ledajaké zboží. Zde jde o léky, které jsou přísně kontrolovány a počítány. Každý lék má své číslo a jakmile se zjistí, že něco chybí, je to velký problém. Léky se dají lehce zneužít, tak proto ta pečlivá práce. Já bych z této práce měla docela strach. Stále bych byla na jehlách, jestli mám všechno dobře spočítané a jestli mi nic nechybí, protože bych to psychicky nezvládla. Vždy všechno musím mít pečlivě udělané a spočítané a tato práce by pro mě byla náročná. I když ráda řídím, této práci bych se raději vyhnula a přenechala bych ji zkušenějším a pečlivějším uchazečům, jako je můj bratr.